Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
| Príomhchruthaitheoir: | Turós, Emil (Údar) |
|---|---|
| Rannpháirtithe: | Alpári, Tilda (Aistritheoir), Alpári, Paul (Aistritheoir) |
| Formáid: | LEABHAR |
| Teanga: | German |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Leipzig :
Verlag für die Frau,
1977
|
| Eagrán: | 3., verbesserte Auflage |
| Ábhair: | |
| Ábhair/píosaí: | 1 taifead |
Míreanna comhchosúla
-
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1973) -
Wildbret für Feinschmecker
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1977) -
Vom Rind, Schwein und Schöps : Aus dem Buch der Fleischspeisen
de réir: Wagner, Charlotte
Foilsithe / Cruthaithe: (1988) -
Rund um Fleisch und Wurst : mit Tips und Rezepten
de réir: Sielaff, Heinz, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1989) -
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1975)