Joan edukira
VuFind
  • Liburu-poltsa: 0 itemes (Completo)
  • Hizkuntza
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
Aurreratua
  • Kalte Gerichte und Vorspeisen
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora RefWorks
    • Nora EndNoteWeb
    • Nora EndNote
    • Nora MARC
    • Nora MARCXML
    • Nora RDF
    • Nora BibTeX
    • Nora RIS
  • Gehitu Liburu Saskira Eliminar de la Mochila
  • Persistenter Link
Kalte Gerichte und Vorspeisen
QR Kodea

Kalte Gerichte und Vorspeisen

Weitere Versionen anzeigen (1)
Xehetasun bibliografikoak
Egile Nagusiak: Grigorjew, P.J (Egilea), Magidow, J.I (Egilea)
Beste egile batzuk: Meyer, Inge (Itzultzailea)
Formatua: Liburua
Hizkuntza:German
Argitaratua: Berlin ; Leipzig : Fachbuchverlag, [ca. 1980]
Edizioa:2. Auflage
Gaiak:
Kalte Küche
Vorspeisen
Kochbuch
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Weitere Versionen (1)
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa
Deskribapena
Deskribapen fisikoa:192 S. mit 3 Tab. 450 Rezepten und 8 Farbtafeln
Sailkapena:X 214

Antzeko izenburuak

  • Kalte Gerichte und Vorspeisen
    nork: Grigorjew, P.J, et al.
    Argitaratua: (1980)
  • Moderne Kalte Küche : Ernährung - Nährstoffe und Nährwert der Lebensmittel - Grundsätze der Zubereitung - Rezepte
    nork: Vrabec, Vilem
    Argitaratua: (1981)
  • Kalte Küche : Grundsätze für die Speisenherstellung - Arbeitsverfahren, Arbeitsmittel und Halbfertigerzeugnisse - Kalte Speisen - Kalte Büfetts - Stadtküchengeschäft - Kalte Brühen und Suppen, Kaltschalen
    nork: Buchta, Peter, et al.
    Argitaratua: (1985)
  • Feine Salate und pikante Spezialitäten : Über 300 Rezepturen und Rezepte für Gaststätten,Menüverkaufstellen des Einzelhandels und Salatküchen
    nork: Hennig, Richard
    Argitaratua: (1989)
  • Feine Salate und pikante Spezialitäten : Über 300 Rezepturen und Rezepte für Gaststätten, Menüverkaufstellen des Einzelhandels und Salatküchen
    nork: Hennig, Richard
    Argitaratua: (1985)

Bilaketa aukerak

  • Bilaketaren historia
  • Bilaketa aurreratua

Gehiago bilatu

  • Katalogoa arakatu
  • Bilaketa alfabetikoki
  • Esploratu kanalak
  • Erreserba egin ezazu

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
  • Galdetu liburuzainari
  • FAQ
  • Impressum