Lehrbuch für Köche Band1 Rechtsbestimmungen im Umgang mit Lebensmitteln und Rohstoffe der Speisenproduktion
Päätekijä: | Michael, Kurt (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | German |
Julkaistu: |
Leipzig :
Fachbuchverl.,
1979
|
Painos: | 5., verbesserte Aufl. |
Sarja: | Lehrbuch für Köche
|
Samankaltaisia teoksia
-
Lehrbuch für Köche
Tekijä: Michael, Kurt
Julkaistu: (1979) -
Lehrbuch für Köche
Tekijä: Michael, Kurt
Julkaistu: (1977) -
Lehrbuch für Köche
Tekijä: Michael, Kurt
Julkaistu: (1977) -
Lehrbuch für Köche
Tekijä: Michael, Kurt, et al.
Julkaistu: (1979) -
Lehrbuch für Köche
Tekijä: Michael, Kurt, et al.
Julkaistu: (1977)