Lehrbuch für Köche Band1 Rechtsbestimmungen im Umgang mit Lebensmitteln und Rohstoffe der Speisenproduktion
Príomhchruthaitheoir: | Michael, Kurt (Údar) |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | German |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Leipzig :
Fachbuchverl.,
1979
|
Eagrán: | 5., verbesserte Aufl. |
Sraith: | Lehrbuch für Köche
|
Míreanna comhchosúla
-
Lehrbuch für Köche
de réir: Michael, Kurt
Foilsithe / Cruthaithe: (1979) -
Lehrbuch für Köche
de réir: Michael, Kurt
Foilsithe / Cruthaithe: (1977) -
Lehrbuch für Köche
de réir: Michael, Kurt
Foilsithe / Cruthaithe: (1977) -
Lehrbuch für Köche
de réir: Michael, Kurt, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1979) -
Lehrbuch für Köche
de réir: Michael, Kurt, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1977)